Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu



Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty


Hlavní stránkaÚvěryKonsolidace půjček bez registruZastavení dražeb a exekucí,oddlužení,konsolidace - Celá ČR

Zastavení dražeb a exekucí,oddlužení,konsolidace

Nabídka - [21.02. 2014] Smazat / Editovat / Topovat

Nabízíme Vám rychlé vyplacení exekucí, dražeb či nevhodných zástav na Vaší nemovitosti formou dlouhodobého zpětného leasingu s nízkými bankovními splátkami, nebo dlouhodobého bankovního či nebankovního úvěru se splatností až na dobu 30-ti let. Peníze jsme schopni vyplatit co nejdříve a zabránit tak dalšímu narůstání úroků a smluvních pokut, zachráníme Vaší nemovitost před dražbou. Vše závisí na individuálních potřebách klienta, míře zatížení nemovitosti a na tržní hodnotě nemovitosti. Finanční prostředky poskytujeme do výše 50% - 85% tržní hodnoty nemovitosti
s úrokem od 4 – 12%. V rámci našich služeb zajistíme kompletní právní, poradenský a ekonomický servis. Dále zajistíme bankovní odhady nemovitosti, listy vlastnictví, nabývací tituly, prohlášení – vyčíslení pohledávek(exekutorské úřady, instituce a společnosti, atd.). Ke každému z klientů přistupujeme individuálně dle jeho potřeb(výše měsíční splátky, doba splacení, výše úvěru, atd.).
Neřešíme registr neplatičů ani měsíční příjem. Působíme po celé ČR a dojedeme za vámi. Působíme již 7 rokem a máme za sebou spoustu zachráněných nemovitostí a spokojených klientů! Za naše služby neplatíte žádné poplatky předem !!

Jméno: VV....
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420733183289
Lokalita: Celá ČR
Objem financí: 50 000 000 Kč
Již vidělo: 185 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu



Kontaktujte inzerenta